top of page
Piberhus logo_edited_edited.png

Piberhus  

PERSONDATAPOLITIK & COOKIES 

Persondatapolitik 

 

Indledning 

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Piberhus, som dataansvarlig behandler dine personoplysninger i forbindelse med dit opholdt på Piberhus. 

Piberhus har udarbejdet denne Politik, fordi vi ønsker at leve op til de forpligtelser angående behandling af personoplysninger, som følger EU’s Databeskyttelsesforordning (Generel Data Protection Regulation) og Databeskyttelsesloven. Når vi bruger udtrykket ”GPDR”, henvises der til de gældende regler om databeskyttelse. 

 

Formålet med vores Politik er at give dig oplysninger om vores behandling af dine personoplysninger og overholdelse af GDPR. Det er Piberhus målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra de stammer, og hvordan de videregives, opbevares eller behandles. 

 

Indsamling af personoplysninger 

Piberhus indsamler kun dine personoplysninger i situationer, hvor der er et specifikt formål, såsom fx en behandling af jobansøgning besvarelse af din henvendelse, behandling af borgere, dialog med pårørende/værge eller for på anden vis at kunne gennemføre og levere en ydelse. 

 

Som borger tilknyttet til Piberhus vil der desuden blive behandlet følsomme personoplysninger, såsom fx medicinkort, journaler, race, seksualitet, politisk holdning og religion.

 

Cookies

Vores hjemmeside bruger cookies, som er en tekstfil, der skjuler sig på din computer, telefon eller tablet med det formål at genkende dig, huske indstillinger og udføre statistikker. Cookies kan ikke indeholde skadelige koder, såsom virus, og det er altid muligt at blokere eller slette forskellige cookies. 

Nødvendige cookies

En hjemmeside kan ikke fungere uden de nødvendige cookies. De nødvendige cookies hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom navigering rundt på siderne og adgang til sikre områder på vores hjemmeside. Hjemmesiden kan simpelthen ikke fungere uden disse cookies.

 

RETSGRUNDLAG OG SIKKERHED

Vi indsamler dine personoplysninger, fordi det er nødvendigt for fx at opfylde en kontraktuel forpligtigelse, gældende lovgivning

.

Personoplysningerne bliver sikkert og fortroligt behandlet og opbevaret i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger bliver alene anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål ikke længere er relevant eller er opfyldt.

VI SÆTTER PRIS PÅ DEN GODE HVERDAG

bottom of page